ABC is een gerenommeerde, middelgrote sociale huisvestingmaatschappij en beheert vanop Linkeroever 1.900 woningen in Antwerpen en 250 in Gent.

Vanuit onze sociale betrokkenheid, gefocust op know how en op het bestendigen van een gezonde financiële context en een kwalitatief patrimonium, plannen wij de volgende jaren +/- 400 nieuwe sociale huurwoningen verspreid over ons werkgebied.

Om dit ambitieus nieuwbouwprogramma mee vorm te geven en ons team van 40 enthousiaste medewerkers op korte termijn te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een competente (M/V)

PROJECTMANAGER

Taakinhoud:

Je bent verantwoordelijk voor het prospecteren en analyseren van mogelijke nieuwe projecten.
Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (planning, kwaliteit, functionaliteit en budget bewaken) en verzorgt de projectadministratie.
Je bent onze contactpersoon met de vergunningverlenende overheid, VMSW, lokale besturen en zorgt voor een vlotte doorstroming van informatie en nauwoverleg.
Je functioneert als aanspreekpunt voor architecten en studiebureaus en bent eindverantwoordelijke in het ontwikkelingsproces.
Je coördineert de studiefase vanaf de conceptuele ontwikkeling tot de start van de werken.
Je adviseert en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Jouw profiel:

Je hebt bij voorkeur een bouwkundige opleiding (bachelor bouwkunde, ingenieur of architect) of hebt een juridisch-economische achtergrond met ervaring in de bouwsector.
Ervaring met sociale huisvesting is een troef.
Basiskennis overheidsopdrachten een pluspunt.
Je bent computervaardig en vertrouwd met Officepakket.
Je kenmerkt jezelf als intelligent, doelgericht, gedreven en integer met de focus op onze huurders en een optimale leefbaarheid.
Je bent assertief en een goed onderhandelaar.


Aanbod:

Een veelzijdige functie met de nodige ondersteuning en groeikansen en ruimte voor initiatief binnen een flexibele enthousiaste werkomgeving.                                 
Een marktconform loon, een gunstige vakantieregeling en een mooi pakket aan extralegale voordelen.


Procedure:

Ben je een geboren planner, een kei in administratief beheer, hecht je belang aan nauwkeurigheid en ben je op zoek naar een dynamisch en ambitieus team om mee samen te werken?

Mail dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar anne-marie.dupont@abc-shm.woonnet.be of zend je brief naar ABC t.a.v. Directeur Mieke Dupont – Reinaartlaan 8 – 2050 Antwerpen.              Voor meer info: bel 0499/05.12.13